Advertisement

Kasımpaşa 2 Sivasspor 0 / Kasımpaşa: 2 Sivasspor: 2 (U19) - Kasımpaşa Sportif Faaliyet : Kasimpaşa‏подлинная учетная запись @kasimpasa 25 янв.

Kasımpaşa 2 Sivasspor 0 / Kasımpaşa: 2 Sivasspor: 2 (U19) - Kasımpaşa Sportif Faaliyet : Kasimpaşa‏подлинная учетная запись @kasimpasa 25 янв.. Bu sonuçla kasımpaşa puanını 25'e yükseltirken, sivasspor 24 puanda kaldı. Haftasında demir grup sivasspor ile karşılaştı. Kasımpaşa'ya demir grup sivasspor karşısında galibiyeti getiren golleri 6. On sofascore livescore you can find all previous sivasspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Kasımpaşa'yı galibiyete taşıyan goller 6.

25 ocak 2021 pazartesi 17:57. Recep tayyip erdoğan stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım. 30 kasım 2019, 17:07 yeni şafak. Bünyamin gezer, erdinç sezer tan, mehmet cem hanoğlukasımpaşa: Dakikada frikikten hajradinovic ve 17.

Kasımpaşa: 2 Sivasspor:0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş.
Kasımpaşa: 2 Sivasspor:0 - Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. from www.kasimpasa.com.tr
Haftasında kasımpaşa ile sivasspor karşı karşıya geldi. Dakikada demir grup sivasspor gole yaklaştı. Recep tayyip erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşmada kasımpaşa'nın gollerini 61. Bu skorla kasımpaşa puanını 25'e yükseltirken, sivasspor 24 puanda kaldı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 30.11.2019 sivasspor kasımpaşa özet i̇zle. Spor toto süper lig'in lideri sivassor, kendi sahasında kasımpaşa'yı ağırladı. Kasımpaşa bu galibiyetle 3 maçın ardından kazanmayı başardı. Dakikasında kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı.

Samassa, goiano, appindangoye, caner, uğur, claudemir, hakan arslan.

Kasımpaşa spor kulübü resmi twitter hesabı / official twitter account of kasımpaşa sk. On sofascore livescore you can find all previous sivasspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Sivasspor, oynadığı futbolla neden liderlik koltuğunda oturduğunu gösterdi. Dakikada demir grup sivasspor gole yaklaştı. Kasımpaşa ile sivasspor, süper lig'in 21. Currently, sivasspor rank 7th, while kasımpaşa hold 16th position. Konuk takımın ise 5 maçlık yenilmezlik serisi i̇stanbul'da sona erdi. Bu skorla kasımpaşa puanını 25'e yükseltirken, sivasspor 24 puanda kaldı. Spor toto süper lig'in lideri sivassor, kendi sahasında kasımpaşa'yı ağırladı. Recep tayyip erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşmada kasımpaşa'nın gollerini 61. Haftasında sivasspor taraftarı önünde kasımpaşa'yı da devirdi… maça 24 puanla lider çıkan kırmızı beyazlı takım bu sezon sahasındaki namağlup ünvanını. Kasimpaşa‏подлинная учетная запись @kasimpasa 25 янв. Bu sonuçla kasımpaşa puanını 25'e yükseltirken, sivasspor 24 puanda kaldı.

Kasımpaşa spor kulübü resmi twitter hesabı / official twitter account of kasımpaşa sk. Haber merkezi 30 kasım 2019, 16:56 son güncelleme: Türkiye ligi maçları özetleri ► 30.11.2019 sivasspor kasımpaşa özet i̇zle. Dakikada demir grup sivasspor gole yaklaştı. 25 ocak 2021 pazartesi 17:57.

Sivasspor - Kasımpaşa maç sonucu: 2-0 (ÖZET) - Sivasspor ...
Sivasspor - Kasımpaşa maç sonucu: 2-0 (ÖZET) - Sivasspor ... from img.fanatik.com.tr
30 kasım 2019, 17:07 yeni şafak. Dakikada demir grup sivasspor gole yaklaştı. Haftasında kasımpaşa ile sivasspor karşı karşıya geldi. Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten özdeş, rakiplerinin disiplinli, sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu aktardı. Paşa kötü gidişe dur dedi. Kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk etti. Spor toto süper lig'in lideri sivassor, kendi sahasında kasımpaşa'yı ağırladı. Kasımpaşa spor kulübü resmi twitter hesabı / official twitter account of kasımpaşa sk.

Savunmasına yardıma gelen mehmet yıldız'ın ceza sahasında uzaklaştırmak istediği topa araya girerek sahip olan varela, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu:

Kasımpaşa'yı galibiyete taşıyan goller 6. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk etti. Bünyamin gezer, erdinç sezer tan, mehmet cem hanoğlukasımpaşa: Sivasspor, oynadığı futbolla neden liderlik koltuğunda oturduğunu gösterdi. Samassa, goiano, appindangoye, caner, uğur, claudemir, hakan arslan. Samassa, goiano, appindangoye, caner osmanpaşa, uğur çiftçi, claudemir, hakan arslan, fajr, erdoğan yeşilyurt, gradel, yatabare. Currently, sivasspor rank 7th, while kasımpaşa hold 16th position. Son 5 haftayı yenilgisiz geçen sivasspor'un da bu başarılı serisi sona. Sivasspor ise 5 maç sonra kaybetti ve 24 puanda kaldı. Robin yalçın'ın ceza sahası içinde sağ çizgiye yakın noktadan ortasında caner osmanpaşa'nın arka. Süper lig puan durumu ve. Bu sonuçla kasımpaşa puanını 25'e yükseltirken, sivasspor 24 puanda kaldı. Spor toto süper lig'in 12.

Kasımpaşa teknik direktörü kemal özdeş, sivasspor'u galibiyetinden dolayı kutladı. Dakikada demir grup sivasspor gole yaklaştı. Kasımpaşa bu galibiyetle 3 maçın ardından kazanmayı başardı. 14.11.2010 16:28 | son güncelleme: Paşa kötü gidişe dur dedi.

Sivasspor Kasımpaşa'yı 2-0 Yendi
Sivasspor Kasımpaşa'yı 2-0 Yendi from www.marasaktif.com
Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten özdeş, rakiplerinin disiplinli, sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu aktardı. Haber merkezi 30 kasım 2019, 16:56 son güncelleme: 30 kasım 2019, 17:07 yeni şafak. Dakikada frikikten hajradinovic ve 17. Sivasspor, oynadığı futbolla neden liderlik koltuğunda oturduğunu gösterdi. Savunmasına yardıma gelen mehmet yıldız'ın ceza sahasında uzaklaştırmak istediği topa araya girerek sahip olan varela, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu: Kasımpaşa ile sivasspor, süper lig'in 21. Dakikada demir grup sivasspor gole yaklaştı.

Kasımpaşa'yı galibiyete taşıyan goller 6.

Kasımpaşa teknik direktörü kemal özdeş, sivasspor'u galibiyetinden dolayı kutladı. Paşa kötü gidişe dur dedi. Ertuğrul, hadergjonaj, luckassen, brecka, haddadi, bistrovic, aytaç, hajradinovic, yusuf, anıl, thelin. Tolga 8, keller 6, santos 6, barış 6, sancak 7, özgür 5(dk. Sivasspor ise 5 maç sonra kaybetti ve 24 puanda kaldı. Haftasında sivasspor taraftarı önünde kasımpaşa'yı da devirdi… maça 24 puanla lider çıkan kırmızı beyazlı takım bu sezon sahasındaki namağlup ünvanını. Sivasspor savunmasının uzaklaştırmadığı topun ardından anıl'ın pasıyla şut şansı yakalayan bu sonucun ardından oynadığı son 8 maçtaki 2. Recep tayyip erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşmada kasımpaşa'nın gollerini 61. Bu sonuçla kasımpaşa puanını 25'e yükseltirken, sivasspor 24 puanda kaldı. Kasımpaşa ile sivasspor, süper lig'in 21. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk etti. Konuk takımın ise 5 maçlık yenilmezlik serisi i̇stanbul'da sona erdi. Bünyamin gezer, erdinç sezer tan, mehmet cem hanoğlukasımpaşa:

Kasımpaşa spor kulübü resmi twitter hesabı / official twitter account of kasımpaşa sk sivasspor - kasımpaşa. İki maç sonra kazanan kasımpaşa puanını 25'e çıkarırken 5 hafta sonra kaybeden demir grup sivasspor ise 24 puanda kaldı.

Post a Comment

0 Comments