Advertisement

Afganisztán Tálibok : O85o14byxdwu3m - Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Afganisztán Tálibok : O85o14byxdwu3m - Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét.

A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz.

Kcxuvc1r Ku6m
Kcxuvc1r Ku6m from propeller.hu
A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új.

Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban.

Eddig 2 alkalommal nézték meg. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

9jnetzl9u5h5ym
9jnetzl9u5h5ym from kep.index.hu
Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső.

Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Eddig 2 alkalommal nézték meg. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután.

Frb66h3dubjlom
Frb66h3dubjlom from cdn.portfolio.hu
Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép:

Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták.

Post a Comment

0 Comments